Wits.fi uudistui!

Wits.fi uudistui!

Tervetuloa uuteen modernimpaan ja sulavampaan Wits.fi -verkkokauppaan!


Halusimme, että sivumme ovat vielä tyylikkäämmät ja toimivammat kuin aiemmin, joten päivitimme itsenäisyyspäivänä verkkokauppamme täysin uuteen versioon. 

Toimme uutuutena mukaan mm. mahdollisuuden tuotteen ostaneille asiakkaillemme arvostella ostoksensa. Sivujemme etusivua on selkiytetty, sekä loimme erilaisia kategorioita asiakkaiden nähtäville heti ensimmäisestä sivusta lähtien. 


Jos haluat antaa sivuistamme palautetta, niin "Yhteystiedot" -välilehdeltä voit lähettää meille palautetta valmiilla lomakkeella. Lomakkeella voitte myös ilmoittaa mahdollisista tuotteista mitä toivoisitte valikoimaamme.


PS. 

Joulun lähestyessä suosittelemme pukinkonttiin Mi Band 2 -aktiivisuusranneketta sekä Mi Scale -älyvaakaa. Tuotteilla voit seurata aktiivisuuttasi, nukkumistasi ja painonkehitystäsi kun paluu arkeen jouluruokien jälkeen alkaa. Tulemme myös esittelemään kyseisiä tuotteita Helsingissä ennen joulua, jolloin tuotteita pääsee myös kokeilemaan ennen ostopäätöstä. Ilmoitamme ajan ja paikan esittelylle heti kun saamme aikataulun vahvistettua!


Mukavaa joulunodotusta,

Tuomas ja Topias

-Wits.fi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.