Hyvää uutta vuotta! (ja vinkit alkuvuoden treenaamisen seurantaan!)

Hyvää uutta vuotta! (ja vinkit alkuvuoden treenaamisen seurantaan!)

Hyvää uutta vuotta Wits.fi:n poikien puolesta!

Vuoden vaihtuessa alkaa monilla joulukinkkujen sulattaminen niin kotona, lenkkipoluilla kuin kuntosaleillakin. Aktiivisuusrannekkeet ja oman kuntoilun seuranta ovat olleet kovassa nosteessa viimeisen parin vuoden ajan. Monien toivoma sykemittaus ilman erillistä vyötä on nykypäivän aktiivisuusrannekkeilla mahdollista, ja me haluamme ylpeänä tarjota ominaisuuksiltaan markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaan rannekkeen: Mi Band 2:n.

Rannekkeella voit mitata jatkuvasti sykettäsi esimerkiksi juoksulenkkien aikana, saaden tarkat tiedot koko matkastasi niin sykkeen, matkan, askeleiden kuin kartalle piirretyn reitinkin muodossa. Yhdistämällä mukaan vielä Mi Scale -älyvaa'an saat synkronoitua painonkehityksesi langattomasti samaan Mi Fit -sovellukseen, jota aktiivisuusrannekekin hyödyntää. Riittää, kun astut vaa'alle milloin vain – avaamalla puhelimesi huomaat, että saat painonkehityksesi sekä painoindeksisi suoraan omaan profiiliisi.

Aktiivisuusrannekkeet ja älykodit ovat tulevaisuudessa tiiviimmin yhdessä: alkavana vuonna esittelemme mahdollisuuden kytkeä kotisi valot sammumaan nukahtaessasi ja syttymään herätessäsi, ja tarjoamme monia muita mahdollisuuksia eri tuotteiden hyödyntämiseen kokonaisvaltaisesti myös kodinelektroniikan puolella.

Vuodesta 2017 on tulossa huikea uusien innovaatioiden vuosi. Me Witsillä haluamme tarjota mahdollisuudet näiden tuotteiden helppoon käyttöönottoon niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillemme.

Hyvää uutta vuotta!

Tuomas ja Topias
Wits.fi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.