Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin
Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin

Roidmi 2S - älykäs Bluetooth-autopuhelin

Xiaomi
36,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Roidmi 2S -autolaturilla pystyt kuuntelemaan langattomasti musiikkia sekä soittamaan puheluita autosi omista kaiuttimista.

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 7 - 9 työpäivää
Tuotenumero 6970019140018

Roidmi 2S International Edition -autolaturilla pystyt kuuntelemaan langattomasti musiikkia sekä soittamaan puheluita autosi omista kaiuttimista. Ei pitkää toimitusaikaa, tuote heti saatavilla varastosta. Toimitus 4 työpäivän sisällä kaikkialle Suomeen.


Kytkemällä Roidmi 2S -autolaturin puhelimesi tupakansytyttimeen ja yhdistämällä langattomasti Bluetoothin avulla puhelimesi laitteeseen, voit toistaa haluamaasi musiikkia tai hoitaa puheluita autosi omien kaiuttimien kautta. Laturissa on oma mikrofoni puheluita varten, sekä kaksi USB-latauspaikkaa, joilla voit myös ladata laitteitasi ajon aikana. Laite myös toistaa puhelimen navigointisovelluksesi ohjeet kätevästi auton omien kaiuttimien kautta.


Laitteen käyttöönotto on erittäin helppoa:

  1. Aseta Roidmi 2S -autolaturi autosi tupakansytyttimeen.
  2. Yhdistä puhelimesi bluetoothilla ja valitse radiosta taajuudeksi 96.4mhz (taajuttaa voi muuttaa).
  3. Laite on tämän jälkeen käyttövalmis.

Halutessasi voit myös ladata iOS tai Android -sovelluksen ilmaiseksi (Roidmi Driver) ja saat lisää ominaisuuksia käyttöösi.


Wits Oy:n Tuomaksen käyttökommentit:

"Vanhemmassa autossani ei ole AUX-liitäntää, mutta tarve muunkin kuin radion kuunteluun oli kova. Perinteisistä FM-lähettimistä oli lähtökohtaisesti huonoja kokemuksia; jokaisessa kokeilemassani lähettimessä signaali oli liian heikko, joka kuului jatkuvana rätinänä kaiuttimista. Loppusyksystä 2016 bongasin Roidmi 2S:n, otin kokeiluun ja huomasin kuinka huimasti kehittyneempi tämä oli verrattuna aiempiin lähettimiin. Asennus kestää alle 20 sekuntia, laitteessa on Bluetooth -yhteys, rätinästä ei tietoakaan ja lisäksi siinä on mikrofoni autopuheluita varten. Tähän hintaan välttämätön hankinta vanhempaan autoon."


OminaisuudetValmistajaXiaomi / GoComma
MalliRoidmi 2S
VäriMusta
Sopivat laitteetBluetoothilla varustetut laitteet
Jännite (Sisään)12 - 24V
Jännite (Ulos)5V 2.4A
Mitat ja painoTuotteen paino0.037 kg
Pakkauksen paino0.100 kg
Tuotteen koko (P x L x K)5.60 x 2.60 x 2.60 cm
Pakkauksen koko (P x L x K)10.50 x 10.50 x 5.00 cm
SisältöPakkauksen sisältö1 x Roidmi 2S International Edition
Arvostelut 0 arvostelua